Kapcsolat – Koller Péter szövegszerkesztés, számítógépes szakértő

Koller Péter Koller Péternek hívnak, a Péterem.hu honlap alapítója vagyok, az érthető és hasznos, gyakorlati szövegszerkesztés, Word tudás számítógépes szakértője.

A 2000-es évek eleje óta foglalkozom szövegszerkesztéssel. Informatikusként sok évet töltöttem el a szövegszerkesztés elméletének tanulásával. A későbbi munkám során újságíróként, napilapszerkesztőként és informatikusként, majd cégtulajdonosként rájöttem, hogy a mindennapi életben gyakran sokkal gyakorlatiasabb szövegszerkesztés tudásra van szükség, mint amit például nekem tanítottak.

Gazdasági cégek munkatársait, asszisztenseket, titkárnőket, egyetemi hallgatókat és középiskolásokat is segítve pontosan tudom, mit kell tudni a szövegszerkesztésről, számítógépekről ahhoz, hogy bárki könnyen, örömmel használhassa a mindennapokban.

E honlapot azért hoztam létre, hogy a mindennapi gyakorlatból merített tudásomat a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban neked is átadhassam.

Munkám során elszomorított, hogy az oktatásban gyakran idejét múlt módszerekkel, a gyakorlatban szinte használhatatlan tudást adnak át ebben a témában. Így történhet meg, hogy az átlagember sokszor egy életrajzot, iskolai dolgozatot vagy diplomamunkát sem tud megfelelően elkészíteni, holott állítólag megtanították neki. Az átlagemberek jó része fél a számítógép használatától, mert elhitették vele, hogy az bonyolult, szinte megtanulhatatlan.

Célom az, hogy az oldalon gyakorlatban használható tudást adjak át neked, amivel profin boldogulni tudsz a munkahelyeden, és a mindennapi életben bármikor. Azt szeretném, hogy a számítógép minél sikeressebbé tegyen téged, ne pedig egy mindennapi problémaforrás legyen az életedben.

Ha további információra van szükséged, az alábbi elérhetőségeken találsz meg

Koller Péter szövegszerkesztés szakértő

Eloore s.r.o.
Gaštanová 937/6 943 01 Štúrovo, Szlovákia

Szövegszerkesztés, Word, számítógépes tanfolyam kérdések esetén

Ha bármilyen további kérdésed van szövegszerkesztés, Word, számítógépes témákban:

  • Nézz körül az ingyenes anyagainkban
  • Olvasd át a fizetős képzéseink leírásait

Sajnos nincs módom egyéni konzultációk keretében, e-maiben, online, telefonon vagy más csatornán egyénileg válaszolni a kérdéseidre. Ezen az oldalon minden tudásomat összeszedtem ahhoz, hogy az ingyenes vagy fizetős anyagaimban mindent megtalálhass, amire szükséged lehet.

Nézd meg a blogom témáit, és a képzéseim leírásait! Biztos vagyok benne, hogy választ fogsz találni arra, ami érdekel.